belépés
email cím
jelszó
belépés
Elfelejtette jelszavát?
Hibás felhasználónév / jelszó
Jelszó emlékeztető
email cím
küldés
információk
kosár
jelenleg 0 termék van a kosárban.
Felsőfokú képzések

Ausztráliában az Australian Qualifications Framework (AQF) felügyeli az oktatásban szerzett képesítéseket, melyek származhatnak Vocational Education and Training (VET) elvégzéséből vagy felsőbb szintű iskolákból. A kettő között egyre nagyobb az átfedés, mivel a szakképzési szektor (Vocational Education and Training) most már Vocational Graduate Certificate és Vocational Graduate Diploma típusú bizonyítványokat is kiállít, illetve az egyetemek is adnak

tovább

Ausztráliában az Australian Qualifications Framework (AQF) felügyeli az oktatásban szerzett képesítéseket, melyek származhatnak Vocational Education and Training (VET) elvégzéséből vagy felsőbb szintű iskolákból. A kettő között egyre nagyobb az átfedés, mivel a szakképzési szektor (Vocational Education and Training) most már Vocational Graduate Certificate és Vocational Graduate Diploma típusú bizonyítványokat is kiállít, illetve az egyetemek is adnak Diploma és Advanced Diploma nevű okleveleket .

Certificates - Felsőfokú képzések a Certificarte I-től Certificate IV-ig terjedő bizonyítványok munkavállalásra és továbbtanulásra felkészítő gyakorlati képzést nyújtanak nagyon sok szakterületen.   

Képzési időtartam általában 1/2 év certificate-enként  

A felvételi követelmény, IELTS academic 5,5 (azaz kicsit magasabb, mint a középfokú nyelvvizsga) vagy annak megfelelő bármilyen nyelvvizsga (ha nincs az iskolák felmérik nyelvtudásod) és 12 letöltött tanulóév (érettségi, szakmunkás stb.)

Diploma és Advanced Diploma -Ausztráliában ezek a programok komplex elméleti és gyakorlati tudást adnak, műszaki és vezetői területeken.   

Képzési időtartam általában 1/2 - 2 év.     

A felvételi követelmény általában Certificate IV az adott területen, néha szükséges lehet gyakorlati tapasztalat vagy bizonyos tantárgyak megléte a korábbi tanulmányok között és IELTS academic 5,5 (azaz kicsit magasabb, mint a középfokú nyelvvizsga) vagy annak megfelelő bármilyen nyelvvizsga (ha nincs az iskolák felmérik nyelvtudásod) és 12 letöltött tanulóév (érettségi, szakmunkás stb.)

További információkért forduljatok bizalommal hozzánk elérhetőségeinken.