belépés
email cím
jelszó
belépés
Elfelejtette jelszavát?
Hibás felhasználónév / jelszó
Jelszó emlékeztető
email cím
küldés
információk
kosár
jelenleg 0 termék van a kosárban.
Felsőfokú Képzések

Ausztráliában az Australian Qualifications Framework (AQF) felügyeli az oktatásban szerzett képesítéseket, melyek származhatnak Vocational Education and Training (VET) elvégzéséből vagy felsőbb szintű iskolákból. A kettő között egyre nagyobb az átfedés, mivel a szakképzési szektor (Vocational Education and Training) most már Vocational Graduate Certificate és Vocational Graduate Diploma típusú bizonyítványokat is kiállít, illetve az egyetemek is adnak

tovább

Ausztráliában az Australian Qualifications Framework (AQF) felügyeli az oktatásban szerzett képesítéseket, melyek származhatnak Vocational Education and Training (VET) elvégzéséből vagy felsőbb szintű iskolákból. A kettő között egyre nagyobb az átfedés, mivel a szakképzési szektor (Vocational Education and Training) most már Vocational Graduate Certificate és Vocational Graduate Diploma típusú bizonyítványokat is kiállít, illetve az egyetemek is adnak Diploma és Advanced Diploma nevű okleveleket .

Certificates - Felsőfokú képzések a Certificarte I-től Certificate IV-ig terjedő bizonyítványok munkavállalásra és továbbtanulásra felkészítő gyakorlati képzést nyújtanak nagyon sok szakterületen.   

Képzési időtartam általában 1/2 év certificate-enként  

A felvételi követelmény, IELTS academic 5,5 (azaz kicsit magasabb, mint a középfokú nyelvvizsga) vagy annak megfelelő bármilyen nyelvvizsga (ha nincs az iskolák felmérik nyelvtudásod) és 12 letöltött tanulóév (érettségi, szakmunkás stb.)

Diploma és Advanced Diploma -Ausztráliában ezek a programok komplex elméleti és gyakorlati tudást adnak, műszaki és vezetői területeken.   

Képzési időtartam általában 1/2 - 2 év.     

A felvételi követelmény általában Certificate IV az adott területen, néha szükséges lehet gyakorlati tapasztalat vagy bizonyos tantárgyak megléte a korábbi tanulmányok között és IELTS academic 5,5 (azaz kicsit magasabb, mint a középfokú nyelvvizsga) vagy annak megfelelő bármilyen nyelvvizsga (ha nincs az iskolák felmérik nyelvtudásod) és 12 letöltött tanulóév (érettségi, szakmunkás stb.)

További információkért forduljatok bizalommal hozzánk elérhetőségeinken.
Cairns College of Business
Az iskola a városközpontban található, a busz közvetlenül az iskola előtt áll meg. Kávézók, éttermek, bank posta mindössze 5 percre vannak az iskolától! Az iskola modern, színesen berendezett, vidám hangulatot varázsol. Konyha és pihenőszoba is áll a diákok rendelkezésére. A tanulórészlegben könyvtár is helyet kapott, és itt lehet számítógépezni vagy audio anyagokat hallgatni, tanulni, házi feladatot írni.Az iskola felszereltsége:

    10 tanterem
 ...
829500 Ft tól   tovább
Holmes Institute of Cairns
Ausztrália egyik legjobb tudással és tapasztalattal rendelkező iskolája, nagyon jó elhelyezkedéssel a különböző városokban (Melbourne, Sydney, Brisbane, Gold Coast és Cairns), melyekben a diákok választhatnak maguknak a Holmes által kínált nagyszerű angol kurzusok és felsőfokú képzések közül.
Ezen tanfolyamok javítják és fejlesztik az angol nyelvtudást, miközben élvezetessé teszik az Ausztráliai tartózkodást.

Az iskolák minden városban modern felszereltség...
834750 Ft tól   tovább
Tropical Institute
Az iskola Cairns szívében található, közvetlen a busz pálya udvar mellett. Minden kerületből könnyet megközelíthető. A modern épület első emeletén elhelyezkedő tantermek, számítógép szobák és kis saját tanuló szobák, mind barátságosan berendezettek és légkondicionáltak. Az iskolában ingyenes internet és zárható szekrények könnyítik a diákok életét. Magasan képzett tanárai, legjobb tudásukkal segítik a tanulókat a vizsgákra és a tovább t...
787500 Ft    tovább
Tropical North Queensland TAFE
Tropical North Queensland TAFE (TNQT), Cairns legnagyobb angol és felsőfokú képzést adó központja.

A városközponttól mindössze 20percre van gyalog, 12percre biciklivel és pár percre busszal.

Megközelítőleg 200 nemzetközi és közel 1000 ausztrál diák látogatja a Cairnsi köypontot naponta.

 

Nemzetközi diákjaik számára   
  • 24 órás telefon szervíz,
  • magán biztosítás,
  • könyvtár
  • szépségszalon, fodrászat
  • ATM
  • kávéházak és üzletek áll rendelkezésükre.

AKCIÓS á...
3360000 Ft    tovább