belépés
email cím
jelszó
belépés
Elfelejtette jelszavát?
Hibás felhasználónév / jelszó
Jelszó emlékeztető
email cím
küldés
információk
kosár
jelenleg 0 termék van a kosárban.
Vízumok
A vízumoknak több fajtája is létezik, az alábbiakban csak tájékoztatás jelleggel említjük meg a leggyakoribb típusokat.

Mindegyik megszerzéséhez szigorú feltételeket kell teljesíteni a pályázónak.

Az egyes vízumkérelmek eltérnek egymástól, ezért mindenkinek ajánljuk, hogy mielőtt bármilyen vízumra jelentkezne, vegye fel az AussieWolf -fal a kapcsolatot és konzultáljon Ausztráliában élő, magyarul is beszélő szakembereinkkel, akik személyre szabva segítenek az
tovább
A vízumoknak több fajtája is létezik, az alábbiakban csak tájékoztatás jelleggel említjük meg a leggyakoribb típusokat.

Mindegyik megszerzéséhez szigorú feltételeket kell teljesíteni a pályázónak.

Az egyes vízumkérelmek eltérnek egymástól, ezért mindenkinek ajánljuk, hogy mielőtt bármilyen vízumra jelentkezne, vegye fel az AussieWolf -fal a kapcsolatot és konzultáljon Ausztráliában élő, magyarul is beszélő szakembereinkkel, akik személyre szabva segítenek az előkészülettől, a vízumkérelem benyújtásán át egészen a megérkezést követő berendezkedésig.

eVisitor
Az eVisitor 3 hónapos tartózkodást engedélyez minden beutazáskor, melyet a jóváhagyástól számítva 12 hónapon belül lehet felhasználni.

Ez a vízumtípus csak az interneten igényelhető.
Rövidtávú üzleti vízum
A rövidtávú üzleti vízum azok számára elérhető, akik Ausztráliába üzleti céllal szeretnének kiutazni.

Ilyen ok lehet pl. konferencián vagy más üzleti célú megbeszélésen való részvétel

Ez a vízum a belépéstől maximum 3 hónapos tartózkodást engedélyez és dolgozni csak nagyon indokolt esetben lehet vele.

Általában a jóváhagyástól számított 3 hónapon belül használható fel az utazásra és egyszeri belépésre szól.
Szponzor vízum
Ha a jelentkező hivatalos/üzleti célú látogatása meghaladja a 3 hónapot, Long Stay Business vízumot kell igényelnie, amellyel maximum 4 éves kinn tartózkodás lehetséges. Ezt a vízumtípust Szponzor vízumnak is szoktak nevezni.

Várostól illetve településtől függően, a szponzorációval együtt letelepedési engedély is járhat, vagy 2 éves szponzorált munkaviszony után lehet megszerezni az állandó lakosi vízumot.
Tanuló Vízum
Ha tanuló vízumot szeretnél Ausztráliai látogatásod során, kurzusodnak minimum 3 hónap vagy annál hosszabbnak kell lennie. Ezen kívül bármilyen rövid ideig tartó középiskolai cserediák programon veszel részt, tanuló vízumot kell igényelned. A tanuló vízum maximum heti 20 órás munkavállalást engedélyez a tanulmányok megkezdése után.Tanuló vízumra azok jelentkezhetnek, akiknek jelentkezését elfogadták egy bejegyzett nappali tagozatos kurzusra vagy annak egy r...
Túrista Vízum
A 676-os alosztályú Turista Vízum a belépéstől maximum 12 hónapos tartózkodást engedélyezhet, de általában 3 vagy 6 hónapos tartózkodásra szól, és a kiállítástól számított 12 hónapon belül használható fel az utazásra egyszeri, vagy többszöri belépéssel

Ausztrália bevándorlási jogszabályai szerint a döntéshozók saját belátásuk szerint határozhatják meg azt az időtartamot, amennyi ideig a vízum felhasználható.